2014-03-09 3972 瀏覽
環境:有氣派嘅地方,私人會所格局。坐得好闊絡,枱與枱之間隔好遠。啲櫈好「畸呢」,仲以為自己去咗 salon 剪頭髮。坐得唔舒服,一挨住張櫈就食唔到嘢;或者可以推埋啲張櫈嘅,不過我就推唔郁啦!三個人去,張枱最少可以坐多兩個。張枱太大就變咗夾嘢食唔方便,如果有轉盤就會好啲。食物:食物選擇唔多,但就有好多其他酒樓冇嘅嘢食如脆鵝肝卷。我只係食咗鳳爪、菜苗餃同蘿蔔糕。蘿蔔糕唔建議食,其他都 ok。唯一覺得好嘅係,食完唔覺有好多味精。辣椒醬係用西營盤名產余均益,極有衝動叫碟乾炒牛河食。價錢:茶位$20個,不過啲茶唔好飲。8個點心,食咗$333,又唔算貴。服務:幾好,四五個樓面/部長,招呼十一、二枱客,因為就係得十一二枱客之嘛!星期日唔使搵位嘅酒樓都係一大賣點哈哈!我自己就唔會去第二次啦!因為好多點心都唔啱食。你想試新嘢嘅話,都可以試吓嘅~

2014-03-09