2014-03-05 9530 瀏覽
岩岩去完山頂蠟像館 原本諗住系山頂食架 但系天氣吾好 就算食高級餐廳都無用 只系望住白色既霧食飯 唯有落山食拉!落山後附近都系商業區 我呢d學生哥都好少系中環食飯 所以都系諗住出去市區食飯。揀無可揀之下 今日又系男朋友生日大日子 吾想食d太hea既餐廳 又想食放題 皆因兆萬果d已經中過伏好多次 吉壽有不快經驗 聽這朋友講呢間組長都吾錯 所以就揀左呢間泥食!大約8點到上去 其實面積吾大 可以話有d細添。而且好爆場 已經full哂 有台岩岩埋單所以我地要等等先有位。一坐低 只可以講吾洗搭台已經好好彩 但系同隔離既台都好近。呢度唯一最差既就系點野食既紙!佢系比份menu您 上面寫哂吾同野食既名同no 而您就要睇完再抄食物no落張格仔紙度 又麻煩又蹝時間!!!我地一開波已經瘋狂寫刺身 但系佢真系好識做生意 事實上您寫幾多佢比幾多 但系您寫10件同20件無分別 因為您寫20件佢就會將果10件「一開為二」 雖然真系幾奸 但系都算聰明既做法haha刺身:種類少 而且吾夠凍 食落去無咩味 而且全部薄切天婦羅:吾錯既 我只系食左幾件 起碼吾會全部同一隻味 上台仲熱熱地架壽司:吾多款 但系炙燒又幾好食喎
一坐低 只可以講吾洗搭台已經好好彩 但系同隔離既台都好近。
呢度唯一最差既就系點野食既紙!

刺身:種類少 而且吾夠凍 食落去無咩味 而且全部薄切
壽司:吾多款 但系炙燒又幾好食喎 好似好過刺身
燒烤:燒牛肉同豬頸肉好好食 好想食多幾碟架 不過呢d太飽肚 啖啖肉 但系真系好好味阿!
串燒:味道吾錯 不過雞腎靭左少少 雞軟骨永遠都系至愛
湯:有個海鮮xx湯 其實類似打b爐甘拉 不過已經煮熟哂拎上泥 所謂既海鮮就系菜同蟹柳同蝦:(
小食:燒菠蘿吾酸吾甜吾乾吾多汁 八爪魚波真系得1粒章魚haha
 我覺得所有野食既種類都系偏少 而且填紙真系好麻煩 如果改番做tick紙仔就最好拉!未必會再去喇!
2014-03-01