前幾日同個朋友去行街, 行到攰攰地我地諗住搵個地方坐低飲杯嘢, 經過理間 café 望到佢地個露台個感覺好 relax, 我地決定入去試下. 上到二樓㩒鐘等開門, 一開門個店員問你地幾多個(位店員個態度係極差), 我地話兩個, 之後個店員叫我地隨便坐, 咁我地就行去露台搵咗個位坐低, 因為係下午時間所以間café冇乜人. 係我同我朋友點野食個時位店員聽唔到我地點乜(其實已經講咗二次), 之後佢好大聲同我地講咗句"咩話", 我同我朋友都呆咗一下. 之後打開個menu指比個位店員睇, 點完野食之後我同我朋友都立即上open rice睇食評, 見到有幾個食評係寫服務態度差, 我地個一刻完全有同感, 冇幾耐我點杯Mint Mocha嚟到, 個味道唔錯幾好味, 再過多一陣的嘢食都到咗. 不過啲嘢食就真係唔得啦! 太咸了. Anyways, 我對間café店員既服務態度同食物有需要改善, 如果只係上去飲杯嘢relax下都ok.