2014-02-19 11880 瀏覽
在yahoo團購上睇到個價錢唔高既放題,於是買了14張和家人一齊去食.首先去既時候,間鋪都幾難揾既,幾經波折揾到既時候,又得一部升降機,而且只可以4個定6個人,足足等左15分鐘先上齊去,而走既時候仲誇張,因為佢分曬時段,所以走都一齊,全店幾十人一齊走,得1部升降機,仲有樓上d人,情況可想而知,大大話話等左二十幾分鐘先全家落齊樓下等.再講正題,食物味道好一般,款色又少,野飲送得一杯,完全貨不對板經常漏單既情況不在話下,連最後送既雪糕,得1球之餘,仲要得綠茶味,最誇張系舊雪糕硬到舊石頭甘,要等佢5分鐘,先開始食到,而且d服務員質素好低,同佢講完野後粒聲唔出直接行開,最後我屋企老幼都話唔好再黎呢度食,而我公公更翻到屋企即刻自己煮面食,真系咪話唔誇張.所以話,真係貼錢攞難受, 本人食過最差既放題, 絕對不可一不可再.
首先去既時候,間鋪都幾難揾既,幾經波折揾到既時候,
而走既時候仲誇張,因為佢分曬時段,所以走都一齊,
全店幾十人一齊走,得1部升降機,仲有樓上d人,
情況可想而知,大大話話等左二十幾分鐘先全家落齊樓下等.

經常漏單既情況不在話下,
而且d服務員質素好低,同佢講完野後粒聲唔出直接行開,