餐廳: 柏景餐廳
資訊:

2014-02-08 19190 瀏覽
黎過哩隻食過幾次buffetdinner又有, lunch又有不過對上一次都已經年幾2年前的lunch buffetdinner buffet更加係幾年冇黎無他, 因為而家d buffet越黎越貴因為今晚出席朋友婚宴, 而佢唔揀酒樓擺酒揀o係哩度食buffet, 先有機會再來朋友包左成個場餐廳仲o係中間整左個背景板俾新人影相, 好貼心呢海鮮有幾款選擇, 長腳蟹啖啖肉, 有海水味螺亦冇沙, 唯一美中不足係冇生蠔冷熱盤都好多選擇來到重頭戲甜品, 都有好多選擇由於我係一個朱古力狂迷, 所以我主要都係食朱古力野匙上的朱古力moose cake, 都幾重朱古力味, 長方形的朱古力蛋糕蛋糕同朱古力比例剛剛好, 最唔鍾意食d蛋糕多多, 朱古力少少的, 哩個幾有朱古力味tiramisu好軟滑, 唔太甜, 都好好食雪糕亦係另一主打, 雖然冇哈記, 但有movenpick, 仲有咁多口味, 正仲有好多topping加上去我的雪糕當然揀返朱古力味, 好重的朱古力, 好好食, 雪糕可揀用waffle裝住, 不過waffle都唔夠脆, 林林地, 都係用回普通紙杯裝住好d
黎過哩隻食過幾次buffet
dinner又有, lunch又有
不過對上一次都已經年幾2年前的lunch buffet
dinner buffet更加係幾年冇黎
無他, 因為而家d buffet越黎越貴
因為今晚出席朋友婚宴, 而佢唔揀酒樓擺酒
揀o係哩度食buffet, 先有機會再來

朋友包左成個場
餐廳仲o係中間整左個背景板俾新人影相, 好貼心呢

海鮮有幾款選擇, 長腳蟹啖啖肉, 有海水味
螺亦冇沙, 唯一美中不足係冇生蠔
冷熱盤都好多選擇
來到重頭戲甜品, 都有好多選擇
由於我係一個朱古力狂迷, 所以我主要都係食朱古力野
tiramisu好軟滑, 唔太甜, 都好好食
仲有好多topping加上去
2013-11-09