2014-01-26 10206 瀏覽
前一排購左團購的日式燒肉放題, 見佢平平地就走左去食。去之前有BOOK定, 因為驚無位, 一去到就發現full booking, 好彩有book。我諗大部分都係因為團購。因為爆場既關係所以都幾嘈 我朋友講野有時都聽唔到。叫野食方面唔知係咪因為人多所以都比較慢。食物方面, 牛肉都算唔錯, 好多唔同既部位都有供應, 而且都幾入味, 如果要推薦就牛肋肉和牛胸腹啦, 幾易入口, 肉質唔錯。另外想講下個沙律, 對於放題既沙律黎講我都覺得唔錯, 因為D帶子粒都幾多下, 用黎食肉前清一清個口一流。海鮮方面選擇都有好多, 唔食牛既朋友仔都可以食海鮮, 螺, 蝦, 帆立貝, 青口, 帶子, 魷魚, 蜆等等都頗為新鮮, 但有D腥腥地。整體黎講如果以團購價黎講係抵食同滿意既, 但如果用正價既話就未必會選擇尼度LU~
前一排購左團購的日式燒肉放題, 見佢平平地就走左去食。

2013-12-30