2014-01-22 4039 瀏覽
是日晚餐,莎樂美對上一次食係上年既情人節同男朋友仔食。事隔都成年了,忽然想起它,再一次來臨。其實莎樂美我大大話話都食過超十次以上,吾係話好常去,但我頗喜歡這間滿有港式風格既餐廳,喜歡職員的勤快活力!價錢係呢幾年加得吾算太驚嚇~晚餐都會特定推出2款係比較優惠,大概70中位左右。其他套餐就大概百頭至百中。講番食物啦……今次我叫左個T骨全熟跟意粉,男朋友仔就叫左個set b餐牛柳粒全熟餐包上枱微温配牛油讚*羅宋湯保持水準。可惜男朋友仔叫的周打湯,生粉落得太多好粉。佢飲左幾啖就放棄左~到主角兩扒出場喇!t骨好大份,係我次次泥實既首選,味道都是一慣水準啦,反而牛柳粒令我倆都好意外無諗過佢甘大粒都可以甘軟腍,有黑椒做小小調味係肉度,以70幾蚊食呢個餐來講,真係非常價比性高。再加上我都係叫全熟嫁。叫套餐仲有雪糕食,都幾鐘意佢入面有啲朱古力粒
是日晚餐,莎樂美

餐包上枱微温配牛油

。叫套餐仲有雪糕食,都幾鐘意佢入面有啲朱古力粒
2014-01-21
  • 牛柳粒