2014-01-21 4318 瀏覽
同老婆食完,赤城前身係"魂",成間格局都無乜點變,反而而家在日本食物上多左野食,但炸物係小左。。講返食物,刺身。。甜蝦,凡立貝,三文魚,飽片等都幾好食,帶子就細粒d, 至於媽媽魚,八爪魚,吞拿魚,赤貝其實都幾ok,但有幾件感覺似剛在雪櫃拿出來,好重雪味,呢度真係有待改善軟殼蟹手卷,蟹子,海膽軍艦好味,可以encored,仲有燒蟹棒,曼魚,吞拿魚腩等壽司,可以一試一口牛可口,燒茄子燒得剛剛好,蒜蓉扇貝都係不錯的,其實羊排味道不錯,但燒得耐左,食落有d "un",當然還有乜鹽燒蝦,雞翼,雞軟骨,雞腎等。。不過不失,至於仲有d蝦天婦羅,同吉列蝦,豬排等,唔知係咪同老婆食得太飽,覺得d炸蝦好多油,食到個人好"流",食落仲要無乜味其實仲有d火煱可以點,但真係食得太飽了,食唔落,比唔到意見整體食物以價錢而言,我會覺得有交待了,大家可以一試
,呢度真係有待改善
軟殼蟹手卷,蟹子,海膽軍艦好味,可以encored
,仲有燒蟹棒,曼魚,吞拿魚腩等壽司,可以一試

其實仲有d火煱可以點,但真係食得太飽了,食唔落,比唔到意見

整體食物以價錢而言,我會覺得有交待了,大家可以一試
2014-01-21
  • 燒茄子,一口牛