2013-12-22 2407 瀏覽
同老婆大人最鍾意打邊爐.朋友介紹話呢度ok, 事先訂左位, 去到即入座.番茄豬骨湯底,豬骨唔錯,夠味. 湯底都算幾入味, 我地先吃了d 豬骨先再叫其他野.大部份野食例如豬潤、手打丸都只係不過不失,豬潤: d質感怪怪地, 我地本身好鍾意食豬潤, 所以有d失望.手打丸: 睇得出係手打, 但係講真全部都無乜味..... 叫做真係好味既只係手切肥牛 and 牛展, 切o既功夫不錯, 而且牛味濃, 價錢不貴.但安格斯牛柳粒就幾失望.可能安格斯牛都有好多種, 但係呢度o既安格斯牛柳粒都我o係第2度食過o既有幾大o既差距.無牛味, 口感不佳. 好似雪左好耐咁.響鈴亦都唔係太好, 響鈴都可以唔好食實在有點兒過份. 照計應該係一盒盒,全世界一樣o既貨. 但係呢次o既響鈴有少少怪味. 可能都係擺耐左??不過老闆同員工都好好, 加返唔少分數. 環境都算坐得ok.
同老婆大人最鍾意打邊爐.
朋友介紹話呢度ok, 事先訂左位, 去到即入座.

大部份野食例如豬潤、手打丸都只係不過不失,
手打丸: 睇得出係手打, 但係講真全部都無乜味.....

但安格斯牛柳粒就幾失望.
無牛味, 口感不佳. 好似雪左好耐咁.

但係呢次o既響鈴有少少怪味. 可能都係擺耐左??

不過老闆同員工都好好, 加返唔少分數. 環境都算坐得ok.
2013-12-03
  • 手切肥牛