2013-12-08 3466 瀏覽
星期六緊係要relax下食下好野,於是我諗起cafe eos club。因為早前見到有朋友黎過,好似都市中既後花園。上去之前你完全諗唔到銅鑼灣會有個咁既地方,真係好靚。餐廳有分'花園'同'室內',我以為花園係冇冷氣,但原來都只係落地玻璃既一個房,裝修到好似一個花園咁,不禁覺得店主既裝修好聰明!成間餐廳望落好似好relax既環境,但實情啲櫈比較細張,肥啲都會覺得坐得唔舒服。所以我會歸類佢為影相留念gathering的好地方。set lunch menu有五款,我叫左煙肉香草意大利飯,中哂伏啲煙肉似臘腸(我認我唔識食)意大利飯應該係比較creamy,我覺得我食呢個好乾,啲香草味係ok既但有一樣抵讚,係餐廳主張少油少味精多菜,成個感覺好健康。野飲我叫左奶茶,普普通通啦。臨近聖誕,仲有棵聖誕樹,好似屋企入面果啲咁,幾warm~~~雖然野食麻麻地,價錢亦唔算平,但 I'll be back!下次想去果度開party,唔知有冇得包場呢???
因為早前見到有朋友黎過,好似都市中既後花園。
上去之前你完全諗唔到銅鑼灣會有個咁既地方,真係好靚。

所以我會歸類佢為影相留念gathering的好地方。

啲煙肉似臘腸(我認我唔識食)
但有一樣抵讚,係餐廳主張少油少味精多菜,成個感覺好健康。
野飲我叫左奶茶,普普通通啦。

下次想去果度開party,唔知有冇得包場呢???

2013-12-07