2013-11-24 2076 瀏覽
東涌許多中學生都喜歡叫華都外賣因為又快又好味,不過華都最近又加價加上有甲甴事件仲有華都職員態度差所以一大班人去叫外賣都冇人願意去打電話去落訂呢排都食狗飯(學校飯)。。。直至前兩日有位勇士話想食華都就自告奮勇話幫我地訂埋,我叫咗個咖哩牛腩,我啲朋友叫咗茄子炆米,魚香茄子,椒鹽豬排,咕嚕班腩同日式炒烏冬。到手後拎返班房慢慢嘆。華都份量果然多,半盒飯已飽,咖哩味濃,略嫌薯仔太少牛筋太多,咖喱牛腩唔錯不過我啲朋友就喺度呻咕嚕勁酸又剩係得舊骨,茄子又得幾片,豬排細塊,日式炒烏冬原來只係豉油加啲粟米火腿蟹柳撈埋一碟唯一好評係椒鹽好足料。我心諗 好彩我食開咖哩牛腩都keep到水準姐題外話 有次食咖哩牛肉啲咖哩好水但隔離同我一齊訂華都佢都食咖哩又ok喎,百思不解
我心諗 好彩我食開咖哩牛腩都keep到水準姐
2013-11-22
15 分鐘 (外賣送餐)
  • 咖哩牛腩
  • 椒鹽豬排