2013-11-23 182 瀏覽
一間係hysan一直都冇入過去既拉麵店,平日都冇咩特別留意。今次同家人預先訂左位,終於有機會食倒😊一入到去一眼望哂,位子真係吾多,一覧無遺。但拒勝在食物既特色同質素。拒最比我驚喜既就當然係拒既特別推介,拉麵漢堡啦😍一咬落去口感都幾豐富,有塊預先溶好左既芝士係塊用拉麵整既漢堡上面,的確令成個漢堡既吸引度大大提升👍仲叫左沾麵,quality同岀面ramen既專門店都不相佰仲好吾錯!Wait!!! 仲有甜品!一開始都冇話抱特別期望,諗住即管試下拒既matcha/green tea pudding(forgot the exact name),點知真心比左我十萬個驚喜!!! 緣茶濃度剛好,冰冰凍凍的,雖然份量吾多,但絕對係為宜餐飯話上完美句號。green tea LOVERS 你地一定要試呀!不過講到尾拉麵漢堡真係第一次食真心有驚喜啊👍👍

不過講到尾拉麵漢堡真係第一次食真心有驚喜啊👍👍
  • 橄欖油拌麵配烤豚腩