2013-11-03 3139 瀏覽
最鍾意食朱古力,難得團購見到有朱古力租品放題,即刻買左!哇,真係好期待!其實佢款式唔多,不過賣相都ok!第一round同女朋友各拎左D唔同ge野!個macaroon甜左D, 同埋如果多多一兩隻味會正D!macaroon有大有細,大件好食D,細件食落感覺好heavy!個朱古力tart中間D全部都係朱古力,個皮唔會佔太多同太硬,我覺得幾好食,encore左幾次!大件ge朱古力cookie係軟身ge,好似食緊某間賣cookie muffin ge舖咁,好好食,都係encore左幾次ge其中一樣野食!細cookie比較脆,一般姐似普遍曲奇餅!果兩粒黑白朱古力都幾大粒下,最後唔好一次過放晒落口! 味道一般,試一次就ok la!D cake都係一般啦,白色果個口感還可,佢另外有一個係玫瑰花樣朱古力,果個個cake比較漏,但係出面層玫瑰花朱古力其實幾好食,不過有少少硬!細cake幾好食,有件係似brownie,不過上面層似牛油ge cream好heavy,我都remove左佢先食!有個好似珍寶珠ge朱古力唔知佢內裡係咩,完全覺得唔好食有朱古力噴泉,都係果D大路野!佢中間仲有個小tea送返,有幾樣野食
最鍾意食朱古力,難得團購見到有朱古力租品放題,即刻買左!

哇,真係好期待!
其實佢款式唔多,不過賣相都ok!
第一round同女朋友各拎左D唔同ge野!
個macaroon甜左D, 同埋如果多多一兩隻味會正D!

細cookie比較脆,一般姐似普遍曲奇餅!
果兩粒黑白朱古力都幾大粒下,最後唔好一次過放晒落口!
味道一般,試一次就ok la!
D cake都係一般啦,白色果個口感還可,
佢另外有一個係玫瑰花樣朱古力,
果個個cake比較漏,
但係出面層玫瑰花朱古力其實幾好食,不過有少少硬!

有個好似珍寶珠ge朱古力唔知佢內裡係咩,完全覺得唔好食

有朱古力噴泉,都係果D大路野!
佢中間仲有個小tea送返,有幾樣野食,但會令到你飽

總括黎講,味道一般,如果多D款式會好D呀!
不過真係好鍾意食朱古力!
2013-10-21
用餐優惠