2013-11-02 5191 瀏覽
見同事食過呢間野有唔錯既評價,而且又係偶然間見到網上有團購既優惠,到即管試一試呢間既燒肉放題!           其實間食店位於一棟商業大廈入面,所以下面要先輸入密碼才可進入大廈,比較不方便。食店的門面裝横不錯,的確很有日本風格,不過店舖不大,而且所座位亦相對小,枱上可放食物數量亦相對較少,不過可選食物種類較多,而家團購優惠會送每位一隻大蝦及汽水,大蝦的size比本人手掌還要大,而且啖啖肉,實在令人感到非常滿足。          不過其他肉類的味道均是普通貨色,沒有甚麼大驚喜;菠蘿比較清甜,最適合於食烤肉時一同食用以消除油膩感。          因為價錢平而且又有汽水、雪糕付送,所以感覺都較化算,最後仲有haagen dazs雪糕食,所以真係唔錯,團購價絶對抵食!

2013-08-07