2013-10-18 1627 瀏覽
想送份小驚喜俾男朋友, 本身打算訂另一間shop既果籃, google一下之後發現有negative comment, 同時俾我發現到Edible Arrangement既website~我真係好大鄉里, 所以之前從來未聽過呢間咁正既gift shop~ 一去到佢地website, 見到d相已經覺得好靚, 好鐘意~ 知道佢地有3間shop, 最初係想親身去訂, 不過由於太懶最後揀左上網訂~成個online purchase程序都好簡單, 好smooth, 已令我對佢地有幾好印象。另外佢track order既function好update-to-date, 我由收到order confirmation email, 睇住個status由order confirmed到order received by shop, 第二日一早又轉為preparing your order for delivery, out for delivery 到最後delivered。成個過程佢都會keep 住update, 等你可以好放心~佢既送貨服務都好好, 由於第一次送到公司時我男朋友唔係度, 個recep

佢既送貨服務都好好, 由於第一次送到公司時我男朋友唔係度, 個reception唔肯收。送貨人士即刻打俾我男朋友, 問佢幾時會返到再安排送。而令我最欣賞既係當我男朋友問佢要送d咩黎既時候, 對方只係講'你朋友有份禮物送俾你', 最後成功令我男朋友估唔到係咩之下收到呢份驚喜~

因為男朋友公司係尖東, 所以今次揀左佐敦shop落order。男朋友話d生果好新鮮~ 呢個就係我訂既Delicious Celebration。
Delicious Celebration (Small)
2013-10-17
外賣送餐