2013-10-14 8617 瀏覽
其實黎外野手食放題不是第一次,但今次真係好差!!一行十四人放工去食飯食物質素:刺身未完全解凍,三文魚刺身個心仲係冰;              以前最愛食既芝士年糕,今次都炸到硬曬;              蜆既味道不錯,兩窩之後就沽清;              牛柳粒有肉汁;              其他都一般              服務質素:侍應十問九唔覆,態度何其差,寫紙order既野食遲遲唔到,追極都無到,再三追問,經理就叫你寫過。order紙就不停寫,枱上食物就廖廖可數。忍唔住搵經理理論,佢就話咩都沽清啦(蝦、牛柳、茄子、雞翼...刺生拼盆追左幾次先到)下次早d黎啦,食第一場咪有囉。但當時只係9:30半。我地係食第二場8:30開始入坐,9:00開始追order,9:30就得出此回覆。之後都算啦,叫其他野食,佢就話last order啦,最後竟然連手卷壽司都話無曬,真係覺得好離譜。再請個位所謂既經理問過明白,竟然比換來一句「我已經幫左你地好多,你地唔好咁貪心」即時十萬個嬲,我地黎係食放題,我地有比錢架,咩貪心呀??話幫左我地好多,叫你追親既野你都話沽清。你幫左我地幾多

食物質素:刺身未完全解凍,三文魚刺身個心仲係冰;
              以前最愛食既芝士年糕,今次都炸到硬曬;
              蜆既味道不錯,兩窩之後就沽清;
              牛柳粒有肉汁;
              其他都一般

竟然比換來一句「我已經幫左你地好多,你地唔好咁貪心」

即時十萬個嬲,我地黎係食放題,我地有比錢架,咩貪心呀??話幫左我地好多,叫你追親既野你都話沽清。你幫左我地幾多大家心裏有數啦。最後就個老伯伯入黎sorry..
今時今日仲有d咁既服務既食市,價錢又唔係好平,真係無下次〜〜
2013-10-13
$230 (宵夜)
生日