2013-10-11 15939 瀏覽
見買一送一就即管試吓,已經唔抱咩期望,諗住食多杯雪糕同 Hea 吓啫,廣告話係Haagen Dazs 喎。環境唔錯,地方光猛企理。忘記了影相。剌身只得一款:三文魚。從未試過,因為其他酒店最少都會有八爪魚同/或一種白身魚。好在三文魚都好新鮮,但係個師傅(成70幾歲)態度幾有火,話D客企得唔好,又次次 pat D魚生落碟。沙律極少選擇,只有2種生菜,紅腰豆,青瓜片,粟米,車厘茄,完了。冷盆有虾,熟三文魚,同蜆(縠)。熱盆好D,有四五種加兩款咖哩,但可惜我食自助餐唔食熱盆。甜品冇之前食評講嘅朱古力旦糕,但係冇一款掂。隔離個鬼妹仔食咗一啖香蕉旦糕就放棄。最重要係冇 Haagen Dazs,係鵲巢雪糕!我覺得比人呃咗囉。食評同廣告都寫明係Haagen Dazs,我可唔可以用新嘅商品說明條例告佢地?唯一可取係加一唔係以原價計。

環境唔錯,地方光猛企理。忘記了影相。

冷盆有虾,熟三文魚,同蜆(縠)。

熱盆好D,有四五種加兩款咖哩,但可惜我食自助餐唔食熱盆。

唯一可取係加一唔係以原價計。
2013-10-09
用餐優惠