2013-10-09 3589 瀏覽
好開心好朋友請我黎café Landmark食飯慶生 ,lee間餐廳多數係雜誌上見明星闊太幫襯多,估唔到今年生日我有機會致身其中。 首先點左個龍蝦沙律,嘩…..賣相靚到睇到我呆左 ,D材料全部擺得整齊精美,砌上去既芒果、士多啤梨極鮮甜又靚,龍蝦肉切左一片片,好新鮮,爽口好嫩,再加上面頭有啲芒果醬汁,仲好味呀,而裡面就係d雜果沙律,都係好美味,淨係食lee個龍蝦沙律我已經滿足左一半啦! 跟住就係lee道既超級招牌菜,龍蝦幼麵,食第二種口味既龍蝦,食完涷食熱,我好surprise好感動 ,因為真係好好味! 龍蝦份量不少,撈埋佢地獨特既白汁一起,難以形容咁正,連D幼麵都非常彈口好食,剛才個沙律已經好正,lee個仲正,好滿足!  Thank you!
好開心好朋友請我黎café Landmark食飯慶生

首先點左個龍蝦沙律,嘩…..賣相靚到睇到我呆左
 Thank you!