2013-10-08 10446 瀏覽
今日同fd行過中環威靈頓街,今日係星期五,周圍都冇位~。~。之後個fd提意上1010隔離間大吉,好彩等一陣就有位,啲侍應雖然好忙,但係都好盡力,都叫有禮貌,抵讚very good^^環境同之前好吾同,啲侍應話一年前裝修過,環境靚左,高級左,雖然都有啲迫,但都叫可以接受。 啲食物質素吾錯,我個fd叫左銀雪魚西京燒,試左小小,啲魚好好味,燒得好夠火喉。而我叫左個刺身定食set,好有驚喜啊!啲刺身好靚,擺設係我食過甘多間日本野最靚,師傅好有心機。但是,講到最surprise最滿意都係佢啲甜品,不但有鮮榨西瓜汁,真係有西瓜粕係入面,證明夠新鮮;D而且重點係佢啲雪糕係.......DREYER'S!!!! OMG  真係未見過一個百幾蚊嘅lunch set,甜品可以係dreyer's,仲要係我最愛嘅開心果味 出面買一杯都要廿幾蚊喇,呢個set真係超值喇。下次落開中環,一定會再幫襯。NICE RESTERANT^^

2013-10-04