2013-09-25 2173 瀏覽
之前食過屯門市中心果間,覺得幾好食,今次試下總店,睇下會唔會更好食!一行7人, 因為隻豬要前一日訂, 所以位都係訂左的, 20:00到了開餐!主角--蝦禾米乳香豬--皮脆肉嫩, 咸度適中, 一D肥肉都無, 所以無咩油份, 我個人鍾意食瘦D,                           所以無問題! 到入面的飯, 唔會好油, 吸收哂豬的肉味, 好香! 食左幾件加埋D飯都飽左7,8成了        海鮮煲 --- 有蜆肉, 青口,蝦, 粉絲.....清清地,無咩特別        蓮藕餅 ---- 好香口, 煎得幾脆, 但無咩蓮藕味, 可能落得粉多        灼芥蘭 --- 幾新鮮        桂花糕 --- 都幾清甜, 但稍欠桂花味, 而且成十蚊件, 唔值為左食隻豬, 都值得間中食下, 其他小菜就無咩驚喜了!

食左幾件加埋D飯都飽左7,8成了

灼芥蘭 --- 幾新鮮

為左食隻豬, 都值得間中食下, 其他小菜就無咩驚喜了!
2013-09-14