朋友生日聚會地點,又遠又冇環境,去到得小貓三兩隻,冇氣氛,星期六晚如此清靜,嚇人!食物一般,唔係唔好食,係唔值。泰國餐廳香港多的是,食過更平更好亦有,每個餸亦一般一般,冇乜火花,最正係個汁,個個餸都配同一個酸辣汁,個汁係最出色。最入得囗係海南鷄,好滑又好嫩,不過又係要配個汁先好食,鷄味一般。仲有個羊黃咖哩亦可以叫好OK,不過本人覺得甜過頭。其餘亦十分一般,服務就更一般,朋友鈎咗三條鷄魚,煮煮要一百,合理嘅,不過開酒要一百、切蛋糕又要一百⋯⋯真係當我哋生魚咁擋!已經冇乜客,加$仲趕客!最後去咗第二度飲同切,本來會坐耐d,飲多幾個round,不過無氣氛又無得切蛋糕,無謂阻住人哋收工!我哋有飲酒,叫咗好多餸,不過無個個映,因實在好一般,二千幾埋單,位位三百,唔值!會唔會再嚟?唔會會唔會推介?唔會咁嘅價錢,更好有大把!

仲有個羊黃咖哩亦可以叫好OK,不過本人覺得甜過頭。

會唔會再嚟?唔會
會唔會推介?唔會

咁嘅價錢,更好有大把!
2013-09-20