2013-09-04 8934 瀏覽
睇完成openrice食評推薦, 決定選貴D的大鍋口!  book 6:15,話明任食講2.5小時,  食材真係不錯, 多款,新鮮! 食了兩小時, 滿足, 仲諗著下次再來, 也會推薦給朋友! 點知 佢地衰收尾, 服務員突破變臉, 態度轉差!  8:35p.m.就黑面拋下一句"夠鐘收枱", 關了爐就彈開, 想問一句都無機會. 我地6:15入座, 話明任食講2.5小時, 即係8:45先要交枱. 我地只係因為想不浪費食物, 食埋已叫了的食物, 點知話未完, 另一黑面更離譜! 當我地趕快夾緊食物食埋, 佢就一句都無, 問都唔問, 就當面收起火鍋爐, 我地哎住, 佢都當我地客人透明!  我地朋友中仲有兩位口中仍食緊嘢, 佢地又再催交枱, 態度好似要我位朋友咬著舊栗米立刻走! 恐怖! 之後有好似高級少少的埋來, 我地已準備離開, 不過希望提醒他, 他們侍應態度惡劣無禮貌, 點知他又講有客人book了, 已在外面等, 不滿. 我問佢, 我地book 6:15, 任食2.5小時, 理論上我地係咪應該可以食到8:45. 點知這所謂高級少少的, 竟然話佢地係無6:15咁book. 係由6:00開始計, 咁

點知 佢地衰收尾,
服務員突破變臉, 態度轉差!

我問佢, 我地book 6:15, 任食2.5小時, 理論上我地係咪應該可以食到8:45. 點知這所謂高級少少的, 竟然話佢地係無6:15咁book. 係由6:00開始計, 咁樣講都得?! 佢地食店根本沒有標明以時段計, 完全是強詞奪理! 毫無歉意.

今時今日, 咁嘅服務態度, 點得架?!
侍應若有禮貌, 好聲好氣,說已有客在外等, 可否幫幫忙. 我地絕對會方人之便, 早些離開.

$150 唔平,衰收尾, 態度惡劣, 好似唔洗錢白食欠咗佢地咁, 比佢地趕, 不會再幫襯!
大家若想幫襯, 好自為之!!