2013-09-01 1494 瀏覽
由於成棟登打士廣場有好多cafe, 齋等搭上樓已經用左大半小時。之前食過呢間覺得幾好食,所以今日再去,點知今次啲野超難食,又冇服務。叫左個6人餐,叫長通粉但俾錯意粉,問個侍應佢就唔出聲黑面啤住你,咁我地唯有打圓場話唔緊要照食啦。個意粉係冇味既,芝士又少。個咖啡雞扒飯啲雞扒我覺得超咸,完全放唔落口,咖哩就甜甜地既,汁唔係好夠撈飯。餃子問佢拎汁,叫左2次都係冇拎來,花茶嗌蜜糖又係冇俾到,到司華力膠黎到我地都唔敢問佢拎茄汁了。友人叫左杯少冰但都有成半杯冰,我就醒目喇,叫杯熱飲,但明明叫檸檬蘆薈蜜係冇蘆薈粒既,侍應話係現成一樽濃縮用水沖開,係冇蘆薈粒喎。個餐包甜品既,但甜品未到就拎張單叫我地俾錢……不過佢地有度好細心,夜深時份呢度有吸煙區,佢地會預先請唔食煙既客人去非吸煙區,真是好貼心呢!
個餐包甜品既,但甜品未到就拎張單叫我地俾錢……
2013-09-01