星期一下午打去Book當晚7:00pm table for two,好彩仲有位,$198+10%/person,可以食到9:00pm去到坐低,叫左刺身,seafood platter (大)同drink先,之後再有叫其他野,值得一讚嘅係咁多樣野無漏過單,而且唔洗吹D野好快上,我同朋友食左一個鐘多D(一輪seafood platter,兩輪刺身,兩輪壽司,仲有好多熱食)如果講食物種類,呢間野特別在有seafood platter ,同埋野飲係我最喜歡嘅韓國樂天LOTTE嘅 (有LOTTE MILKIS 忌廉溝鮮奶,LOTTE錫蘭檸檬,仲有另外兩款LOTTE飲料),但其他食物都係大路野同一般質素,刺身都好一般 Seafood platter(大)8分(5分係market average)基於無咩日本放題會有呢個供應,而且質素OK,所以值呢個分有4隻生蠔(小的platter兩隻生蠔),三隻蝦,兩隻青口,兩個松葉蟹肉,同兩個螺頭Staff話如有偏好,每個platter order可走兩種海鮮各樣海鮮都OK,蝦最一般刺身3.5分首先外觀上佢無咩睇頭,而家嘅一般都會放得靚靚,用玻璃碗同足夠嘅

,同埋野飲係我最喜歡嘅韓國樂天LOTTE嘅

Seafood platter(大)
Seafood Platter
8分(5分係market average)
基於無咩日本放題會有呢個供應,而且質素OK,所以值呢個分
各樣海鮮都OK,蝦最一般

刺身
刺身
3.5分
首先外觀上佢無咩睇頭,而家嘅一般都會放得靚靚,用玻璃碗同足夠嘅冰做底keep住凍住刺身
但容器上同保凍上真係差D,刺身好快暖左
刺身本身都一般,蝦比外面差
對比起上次銅鑼灣食果間滿屋,刺身外觀同味道差很多
炸物
炸物