2013-08-24 2924 瀏覽
朋友提議食呢間芝士火煱. 冇諗過即日都訂到位架, 因為之前試過打黎訂..係要隔成星期先有位~  去食之前睇左OPENRICE有咩推介, 見好多人都彈個服務態度好差.. 所以我都心裡有數.....但結果, 完全唔係咁   一入到去, 入面竟然冇乜人~ 覺得裡面好似姆明屋呀. 好舒服. 但係聞到一陣咸臭/香味XD然後點了OPENRICE好多人都推介睇相都流口水的烘瑞士芝士配新薯, 酸洋蔥及酸青瓜好好味呀, 原來一入到黎個隻咸香/臭 就係佢. 連埋酸瓜, 薯仔食好正!!!我地2個人只係點左最細個份量. 下次一定要叫大份量!食完呢個之後, 我感覺佢係跟住次序上, 唔會一次過堆哂你叫既野上台. 呢個又已經加分了~ 加埋個度個叔叔好NICE, 完全唔同OPENRICE入面講D服務員唔理人..又慢既景像. 之後上了有酒精成份既芝士火煱, 我地係跟牛肉的, 法包, 菜,薯仔. 又係好味!! 因為我好鍾意食芝士,冬天既時候食過幾次唔同地方既芝士火煱, 但每每撈左第3,4次我已經出現"濟"住左既感覺..好"流"..食唔到..  但呢度冇!!!我食左好多~最後上大家都推介的薯餅. 我地簡左雞肉(其實老娘麻麻

最後上大家都推介的薯餅. 我地簡左雞肉(其實老娘麻麻地雞肉的,不過友人簡) 食落都OK呀! 個薯餅真係好好味! 睇相以為好大, 原來偏細, 要爭黎食HAHAHAHA

飲品:
今次呢度除左食物好, 個環境令人好RELAX~ 唔會拘謹.. 我會再幫襯的~~
題外話/補充資料: 懷疑隔離台係坐左個不知是佢地老闆定大客仔. 可以叫佢地睇手袋..又可以叫佢地幫手拎支煙仔.. 謎
2013-08-22
  • 烘瑞士芝士配新薯