2013-08-22 3584 瀏覽
返到hk諗住同男朋友出街食個飯,見蒲和又啱啱新開, open rice 又正評,丫~諗住應該都ok唔差la~但一入到去明明仲好早6:30,又好少人,但就比個勁入既位我地,都算,我地叫既野食差唔多將我地叫即份量全部除2,叫10件三文魚,尼得個5件so sad.刺身款式又少,又無帶子甜蝦個d…蝦就得送個個頭盤先有。。。三文魚覺得麻麻,唔夠凍又唔夠新鮮,想食多幾舊都唔想帶子壽司舊帶子又係唔好食,感覺唔太新鮮唯一覺得ok既就係頭盤送個個甜蝦叫ok但d熟飯都ok既~d一口牛肉,1份得個4粒,最大個粒都係半隻手指公咁大。。。芝士焗蠔,見人地隔離尼左個份好似幾大粒咁,點知叫左尼到之後,個殼就好大,粒蠔就勁細。。。 fake 人既d雞軟骨又勁硬。。。d 7味雞翼又勁un鯖魚又燒得唔好食唯一係個粟米ok今次食放題係食到一d飽既feel都無。。。係唔想繼續食落去價錢$178+10%一d都唔抵食呢間野一定以後都唔會再尼呢間野簡直係中伏再中伏
so sad.
刺身款式又少,又無帶子甜蝦個d…蝦就得送個個頭盤先有。。。

三文魚覺得麻麻,唔夠凍又唔夠新鮮,想食多幾舊都唔想

帶子壽司舊帶子又係唔好食,感覺唔太新鮮

唯一覺得ok既就係頭盤送個個甜蝦叫ok

但d熟飯都ok既~
d一口牛肉,1份得個4粒,最大個粒都係半隻手指公咁大。。。

fake 人既

d雞軟骨又勁硬。。。
d 7味雞翼又勁un
鯖魚又燒得唔好食

唯一係個粟米ok

今次食放題係食到一d飽既feel都無。。。
係唔想繼續食落去
價錢$178+10%一d都唔抵食呢間野