餐廳: 靠得住粥麵小館 (克街)
資訊:

2013-08-21 613 瀏覽
之前都有食過~第一次食果陣真係覺得好好味~但今次已經覺得無左咁好味啦~果陣咁岩同朋友經過靠得住~而佢又未試過~咪同佢食下囉!一入到去~成間店都滿左~好彩咁岩有位~唔洗等我地睇完餐牌~決定叫佢既推介~~魚皮同咸肉粽等左一陣就有得食啦首先上碟魚皮~成碟都係薑蔥~魚皮得幾片~$4x都幾唔抵食係好爽口~但其實一d 都唔特別~只係食緊好爽口但無味既野~完全唔覺係魚皮~所以應該唔會有下次然後就黎咸肉粽, 個味道都唔錯, 入面既餡料十足~不過唔係咁鍾意豉油既味道再叫左碟菜~~底下d 菜都幾黃下, 下次唔會叫黎到當然要食粥啦~我叫左碗魚腩豬膶粥~個粥係好綿滑~魚腩就唔多新鮮~但豬膶個味道就幾好~~材料都好足!今次再食有d失望~兩個人都食左差唔多$200~但質素就唔多值啦

果陣咁岩同朋友經過靠得住~而佢又未試過~咪同佢食下囉!
一入到去~成間店都滿左~好彩咁岩有位~唔洗等
我地睇完餐牌~決定叫佢既推介~~魚皮同咸肉粽

等左一陣就有得食啦
首先上碟魚皮~成碟都係薑蔥~魚皮得幾片~$4x都幾唔抵食
所以應該唔會有下次
再叫左碟菜~~底下d 菜都幾黃下, 下次唔會叫
黎到當然要食粥啦~我叫左碗魚腩豬膶粥~個粥係好綿滑~
魚腩就唔多新鮮~但豬膶個味道就幾好~~材料都好足!

2013-08-18