本身想去順x飲茶,點知唔知係咪假日,個孖寶只係做到0930..但難得搵左屋企人落街唯有改去呢間,睇下有咩唔同到..見竟然1100前有孖寶..15.x$ 所以就入去啦..先係服務都仲係咁差..d樓面要問幾聲大大聲先肯應你..野食叫左八樣,,,等左10mins先黎第1碟雞絲春卷-凍既.扣哂分.仲要食唔出脆口感,..d肉黏左d入口時...(同台個客人食哂野係爭碟春卷..坐低未叫野巳經見佢吹左次..點知最後仲要黎我地度先..)炒米粉-真係可惡!有好多都係炒到硬哂..最重要係好多油!!差呀!!鳳爪骨飯-算正常一個...標準..但唔好寄望有飯香皮蛋肉崧粥..真ok正常..唔冬唔熱..一放低就可以大膽入口囉腐乳通菜..還可以..鮮竹卷..頭先個d冬唔緊要..有乜理由蒸點心都偏冬呀..d皮有d乾身得制..扣分..味又唔覺係"鮮"竹卷了..煎九菜較...又係冬!!點較呀呢間野..煎炸野攤冬左先食係唔方好食...仲有又係好多油!!白玉千層餅...諗呢個名同做呢個點心個師傅真係想會一會見..點解可以做出如此低能食品..三塊麵包皮夾住中間小小肉碎就有咁既名..個樣好唔美觀..唔記得影相..真係咬落口同食雞飽仔
先係服務都仲係咁差..d樓面要問幾聲大大聲先肯應你..
野食叫左八樣,,,等左10mins先黎第1碟
鳳爪骨飯-算正常一個...標準..但唔好寄望有飯香
腐乳通菜..還可以..
白玉千層餅...諗呢個名同做呢個點心個師傅真係想會一會見..點解可以做出如此低能食品..三塊麵包皮夾住中間小小肉碎就有咁既名..個樣好唔美觀..唔記得影相..真係咬落口同食雞飽仔無分別..但後者起碼會好食過佢先..同埋起碼有3個包..而家得兩舊咁既 阿某整餅物體;..
整體而言..難以置信仲可以生存到今時今日..仲可以有"好日子"過真係費解..
衛生扣一分..埋位隻杯未洗前有明顯啡色漬係隻杯度..
最後八個點兩個人埋單10x$