2013-08-03 286 瀏覽
話甘快 我又泥呢間食飯== 因為今日甘岩媽媽有朋友泥食飯 但系屋企又無送 所以諗住近近地搵間餐廳食就算〜如果想食晚飯小菜既話呢 君日其實系有優惠架!就系果日既新鮮魚加1個小菜就$96 加2個小菜就$146 加3個小菜就$196 套餐仲有例湯同白飯同油菜送!而且d魚系日日吾同 d小菜就2星期轉一次 其實甘既價錢又吾收+1真系幾平 就算吾系酒樓水準都抵!我地一行4人就叫左3個小菜加條魚。d送未泥之前就有例湯送既 自己揀中湯定西湯 我地4個都叫左西湯。我覺得個羅宋湯都吾算差 不過飲得出溝畫幾多水同埋面有層小小既油 但系飲落吾錯 入面都有料既。黃腳立呢種魚我好少食 食落都吾錯既 吾可以話好滑 但系無腥味 算系甘拉。最好食就系薯仔牛柳粒 食落d薯仔稔稔地 d牛柳又吾靭 仲有少少黑椒味 加上有少少醬汁甘樣 真系又香又好食!炸海鮮球就系蝦同龍利柳 我覺得味道吾差 d蝦同龍利柳都幾大粒 但系略嫌多左少少粉 食落重左少少粉味 但系d香料都補番數 而且無窿到。其實我覺得幾抵食 有湯有飯有餸仲有油菜 4個人系夠食架 d飯都大過酒樓果d 仲要吾收+1 埋單就系$196 如果泥附近餐廳食晚飯大家都可以試下!

我地一行4人就叫左3個小菜加條魚。