2013-07-31 394 瀏覽
心水餐廳裡有成百幾間想食既餐廳,但就一直在增加,無乜點減少今日終於試到呢間在我waiting list度鋪塵鋪左年幾既餐廳 之前有試過book位,但當時好hit,所以book唔到!風潮過後,我星期五食,星期四都book到 yeah yeah yeah!當然係充滿住極大既期望 呢餐簡直係我成日工作既動力,只可惜有點失望!!餐廳俾想像中細,唔怪得咁容易full其實我時日諗係未間餐廳特登搞到咁細等人覺得難book梗係好野 我們四個女仔叫左四樣野第一道:芝士年糕 (本身應該唔係呢個名)一叉叉落去!咦~!無芝士汁流出黎既下下下.............之後一淡咬落去!咦!又okay喎! 好重芝士味,好流好滑,正啊! 不過一人一粒無晒!第二道:燜牛肉呢個一般般呀!個汁好怪! 有幾怪? er..........又喊又苦啊! 係隻汁唔0岩我口味遮第三道:人人讚好的egg包飯我們擇左蕃茄汁,味道okay啦!但又想講句:其實都係好一般!第四道:期待已久的漢堡黎到即食都凍冰冰...失晒分!口感就幾好,成塊漢堡勁厚,我們四個都食唔晒!最後都係我硬啃!我地仲叫左青檸梳打,幾好飲喎!好酸好酸!但我就係鐘意酸成晚最
心水餐廳裡有成百幾間想食既餐廳,但就一直在增加,無乜點減少
之前有試過book位,但當時好hit,所以book唔到!

餐廳俾想像中細,唔怪得咁容易full
其實我時日諗係未間餐廳特登搞到咁細
等人覺得難book梗係好野

我們四個女仔叫左四樣野
第一道:芝士年糕 (本身應該唔係呢個名)
一叉叉落去!咦~!無芝士汁流出黎既
下下下.............

不過一人一粒無晒!
第二道:燜牛肉
第三道:人人讚好的egg包飯
第四道:期待已久的漢堡
黎到即食都凍冰冰...失晒分!
我地仲叫左青檸梳打,幾好飲喎!好酸好酸!但我就係鐘意酸
成晚最正既就係個小食同野飲

食左成晚,食到間野收工,都係小貓三四隻
睇黎熱潮真係過,其他hit緊既野我都要忍住忍住忍住,等待人人都試完就到我喇!

2013-07-26