2013-07-27 3671 瀏覽
無影相!因為同行四位都食到一肚氣!坦白講句 可一不可再!服務態度惡劣 ,而且食物質素勁差!首先 我哋係抱住上去門口睇下啲食物種類既心態黎到,一黎到侍應問我哋幾位,而且立即有位 我哋都已經好肚餓 所以入咗一坐低就話我哋知我哋唔使點刺身住,因為會先黎一個刺身拼盤。咁我哋就點其他,講真佢食物種類唔多,我哋隨便點咗啲。點知啲刺身係完全唔新鮮,三文魚入面有渣有骨 啲希靈魚極硬 其他又好臭 講真完全係好似放咗幾日咁! 而且!佢啲豉油係勁咸 咸到不得了!2個朋友點咗杯洛神花茶梳打 色素勁重 而且味道唔討好 我同另一個朋友點咗熱茶 諗住開下胃咁啦!點知黎到既炸物 啲粉極厚 又好咸 咸到真係無辦法入口!每樣食物黎到 都唔能夠入到口 好難食 好咸! 而且到後尾 我哋點既食物好多都無黎,諗住追既時候 個侍應拋張單埋黎叫我哋自己睇下有咩未到,我就拎張單睇下同剔下有咩未到,點知個侍應竟然啤住我 仲要係好差態度 我都好嬲! 態度勁唔掂!然後! 我哋真係唔飽囉,又last order wo.咁咪叫啲甜品 叫咗個意式芝士餅同藍莓凍餅咁既物體 雪糕糯米糍等!圖明明係一件蛋糕 黎到既係一忽蛋糕 一個小既正方型 而且臭咗!
無影相!

因為同行四位都食到一肚氣!

坦白講句 可一不可再!
服務態度惡劣 ,而且食物質素勁差!
2個朋友點咗杯洛神花茶梳打 色素勁重 而且味道唔討好
我同另一個朋友點咗熱茶 諗住開下胃咁啦!
點知黎到既炸物 啲粉極厚
又好咸 咸到真係無辦法入口!
每樣食物黎到 都唔能夠入到口
好難食 好咸!
叫咗個意式芝士餅同藍莓凍餅咁既物體 雪糕糯米糍等!
原來無雪糕糯米糍 可以唔通知 就咁不停畀杯裝雪糕就算!
有一個叫咩泡芙 入面係無辦法咬開!係好硬好硬 到底雪咗幾耐!

埋單一人180幾加人 我真是即時想講粗口 一蚊小費都無畀 因為真係好嬲!實在唔明白點解咁多好評!
真係好差!好嬲!!!!

無下次!!!!永久blacklist!!!!!!!!
係我食過最難食既一間餐廳!!!!!!

2013-07-26