2013-07-26 349 瀏覽
第一次寫食評,簡左呢間洋麺屋.以價錢黎計,呢一間洋麺屋係淘大都可以算係數一數二既貴價店.入去呢間餐廳前,係窗前望左一陣,見到入面既人客唔超過五個人,員工甚至多過顧客但係人一世,物一世,點都要試下既岩岩坐低,就已經有3-4個員工來招呼你(可能因為間野無咩人幫儭掛)我記得果陣大慨一點幾,咁姐係食午餐既時候,叫左個套餐60-70幾加10幾到,叫左個忌廉芝士煙肉意粉,D芝士咪幾重,煙肉唔會整得太鹹,意粉唔錯.跟住隨餐奉送一杯叫唔知咩魚湯好似麵屎湯咁,味道較清淡,入面有一粒粒既豆腐,以麵屎湯黎計算係完美.最後試埋杯鮮奶抺茶(大慨350ML到),鮮奶咪濃郁得黎唔會遮蓋D抺茶味,值得一讚價錢係幾貴,但係味道算係上級,值得一試(圖就無啦,因為食果陣都係上2個月前)
第一次寫食評,簡左呢間洋麺屋.
但係人一世,物一世,點都要試下既

價錢係幾貴,但係味道算係上級,值得一試

(圖就無啦,因為食果陣都係上2個月前)
題外話/補充資料: 其實淘大好難搵到D咁高質素既意粉
2013-06-12