2013-07-23 652 瀏覽
之前團購過幾次, 覺得幾好食, 仲介紹左好多人去食添。咁岩又見到團購, 即刻買左幾左。今日係團購食用的第一日, 晚餐時間仆去食, 但去到間野一個人都冇覺得好奇。COUPON包個三文治, 薯條,汽水/COFFE同乳酪我點左個煙三文魚碎旦三文治+3蚊要熱奶茶個煙三文魚碎旦三文治的三文魚冇煙燻味仲出晒水, 魚肉呈瘀紅色, 同埋我覺得好腥。薯條條條都燶到火柴咁(如圖) 苦的。熱奶茶只是微暖糖都唔溶, 我覺得唔係唔好飲,不過冇乜茶味同奶味。最後食乳酪, 德國做。我見佢有唔同果味, 不過冇得揀, 俾左蕉咪我, 不過我對蕉OK既。乳酪冇果肉,香精味道。友人是芒果橙味, 有少少罐頭果隻硬芒果果肉, 但都係香精味道。我主要係講食物, 衛生程度同服務唔邁喇。唉, 以前晚餐時間坐滿人, 而家包場咁款......

COUPON包個三文治, 薯條,汽水/COFFE同乳酪

我點左個煙三文魚碎旦三文治+3蚊要熱奶茶

薯條條條都燶到火柴咁(如圖) 苦的。
薯條炸燶晒

2013-07-22