2013-06-29 8154 瀏覽
          當日12:10上到去餐廳~差唔多食左3個鐘先走~幾抵呀,$78再加1~都係80幾蚊~環境,SERVICE都不錯~我們坐的卡位近窗的~飲品有豆漿,但五花茶真係過甜呀…而酸梅湯也是偏甜. 肉類都幾多~肥牛不錯,雞翼也是十分之搶手~有少少辣,但燒起上黎非常之惹味~即使外皮有少少變焦,但中間D肉都未必咁快熟,真係要比耐性去嶋雞翼架~有蜜糖味TIM, 好正架~~ 雞肉,牛肉的肉質都不錯喔~但我見茄子….比成盤油浸住,感覺都令人沒有胃口………我都未試過燒秀珍菇….不過燒到少許金黃色即可食用~但都係燒花菇好D~好大隻呀~熟透果陣會變細左少少~味道不錯~泡菜尤魚酥, 尤魚片細細片,也是很爽口呀~值得一吃再吃~又好快熟呢~而墨魚仔真係好大隻~但D腳O既部份成日都燒到未熟O既狀態~反而熟食區的選擇真係好少呀,炒飯都OK,但韓式炒粉絲就麻麻地~但薯條竟然凍晒..用冷盤來放著..真係睇見都唔想食..….薯仔沙律過多醬…..大豆芽就OK…….SUSHI一望落去都覺得好似粢飯O既FEEL~飯粒又完3唔分明..到底係用咩做呢??食完1件..受夠了~芒果布丁 賣相的顏色實在假假地咁~~紅豆糕反而O
熟食~一般

燒呀燒~

好多野食~~~

雞翼

朱古力雪糕

再來熟食,糕點~

WOW!!!滿滿的~

飲品有豆漿,但五花茶真係過甜呀…而酸梅湯也是偏甜.

泡菜尤魚酥,
尤魚片細細片,也是很爽口呀~值得一吃再吃~又好快熟呢~而
墨魚仔真係好大隻~但D腳O既部份成日都燒到未熟O既狀態~
….薯仔沙律過多醬…..
大豆芽就OK…….
芒果布丁 賣相的顏色實在假假地咁~~紅豆糕反而OK~
另外有碗仔翅,人參湯,綠豆沙~
朱古力雪糕 有很多朱古力粒
真係好夠冰凍,又好難「不」上來..好實吞噬!!我朋友一碗裝左5個球~勁!!!!
收碟比漢陽苑收得快~不過有朋友只係燒唔食,搞到其他人都食左好多~分晒俾我地食..次次食完韓燒之後,成個口都覺得係油..有少少嘔心FEEL….
雞翼
朱古力雪糕