2013-06-24 3339 瀏覽
由於稻香成日都會推出唔同優惠, 小妹不時都會上佢地網頁睇睇~(依樣真係要讚, 佢地個網真係updated, 有時有埋menu+價錢, 真係做得好好!!)今次, 就係比佢地既筷樂孖寶吸引而黎! 由於係雙日, 所以優惠係$98 1條老虎斑仔+半隻燒雞, 另外再加左海皇賽磅蟹+野菌浸時蔬燒雞 - 我一向都鐘意食佢地既燒雞, 個皮好脆, D味又較得好, 係略嫌細隻野菌浸時蔬 - 由於我唔食菌類, 所以只係食左D菜. 佢係用左菜膽個D菜, 好大條, 又無乜味, 麻麻地...食佢都只係為左健康D海皇賽磅蟹 - 海皇佢就係加左D蝦同蟹子, 味道幾好~另外都幾大碟~用黎撈飯~正老虎斑仔 - 都真係斑仔, 唔大條, 應該唔夠1斤, 但都幾滑同幾好食計埋茶錢, 飯錢等~最後~$350, 每人唔使$90, 可接受. 會有下次~順帶一提, 其實稻香D水準唔太穩定, 唔係間間都好食. 但雅蘭中心依間食過好幾次都幾好~所以都會盡量黎依間食! 不過平時都幾多人, 今次好彩早黎, 唔使等位.