2013-06-20 326 瀏覽
睇完戲已經9點半, 聽日仲要番工, 同女朋友就普普通通搵間餐廳食下, 雖然成日都會去中環食飯飲野, 但係總係冇去過呢間來佬餐廳~去到餐廳原來都幾full, (不過d人好似坐左好耐咁), 咁o岩仲有樓梯邊o既2人台, 冇所謂拉唔洗等, 好彩早幾分鐘, 之後都有幾多人入黎dinner, 叫左一個干炒牛河同來佬鵝肝充闊佬飯, 本來諗住試下佢地個雞翼, 不過女朋友冇咩胃口我又唔係好鐘意食雞就冇叫到, 如果用平時睇燒味飯o既角度去睇真係幾靚架, 仲有件鵝肝, 鵝肝煎得唔錯, 外面香脆裡面軟滑, 賣相一流~干炒牛河唔會太油, 好香老抽味, 茶餐廳完全唔係佢o個皮~

干炒牛河唔會太油, 好香老抽味, 茶餐廳完全唔係佢o個皮~
題外話/補充資料: 其實一班FDS去GATHER都應該唔錯, 有張大卡位台坐到6-8人, 希望下次順便試埋個雞翼拉~
2013-06-19