2013-06-17 631 瀏覽
相約2位朋友在屯門相聚, 睇左一輪OPENRICE, 好快就選定依間印度餐廳作為聚會地點.一坐底, 野食都未點, 店員即送上薯波(免費), 另外再加2碟唔同既醬汁~感覺好好呢!! (雖然唔算好好食, 但看在免費的份上...)之後我同朋友(共3人) 點左一個2人餐另外加多個特色雞.2人餐入面包左湯, 汽水, 雞塊(chicken tikka), 2個咖哩類主菜(我地選左羊[+$5]同牛利), 蒜茸椰菜, 另外包飯同烤餅首先上既係雞湯同汽水, 只係一般雞湯~唔太特別~之後就係各款主食:咖哩羊/牛利 - 佢地d咖哩整得幾好, 配飯同烤餅都好正(順帶一提, 佢地d飯同包都烤餅都幾大份~夠晒3個人分, 讚!) d羊都幾有羊味~2樣水準都算唔錯特色雞 - 從餐牌上既description得知, 佢地係主要用蕃茄煮~應該仲有其他香料~食落感覺幾特別~最重要係味道真係幾好~無叫錯雞塊 - 就係一般炸雞, 幾惹味~但朋友覺得好鞋, 我覺得可以接受蒜茸椰菜 - 好香蒜頭味~雖然油左d~但有時為左味道真係要取捨~最後食左咁多野, 埋單都係~$200, 好抵~我地3個食到飽晒呢~依個價錢, 依個質數~絕對有下

之後我同朋友(共3人) 點左一個2人餐另外加多個特色雞.

首先上既係雞湯同汽水, 只係一般雞湯~唔太特別~
之後就係各款主食:

最後食左咁多野, 埋單都係~$200, 好抵~我地3個食到飽晒呢~依個價錢, 依個質數~絕對有下次!!