2013-06-09 42 瀏覽
度度都勁等位,見叻哥唔算太多人,就埋去等位。等左一陣就有得撘枱,卡坐本身已經超迫,仲要撘枱,啲食物一次過上,食唔切,擺到成枱係,繼續上野嘅阿姐見無位擺,換來“汁”聲,更示意食快啲,即時對此餐廳印象大減。午餐加六蚊可以揀餐飲或餐湯,要左羅宋湯,好大碗,好多料不過略浠,味道正常。另一個加左熱檸茶,好苦,茶太濃。豬扒喇沙湯河。豬扒已切,方便入口。有四件,薄切,食得出用左好多鬆肉粉,味道一般。河粉太淋,而喇沙湯底頗淡,完全唔似喇沙味。油豆腐同半隻滷水蛋則唔錯,為呢碗野加返啲分。海鮮喇沙湯河。感覺同上,味道一般。海鮮方面有蝦兩粒,魷魚一粒,蚝肉三粒,魚柳一塊,全部係冰鮮野,一啲鮮味都無。唔難食但又唔算好食,價位一般,係無其他選擇時都可以考慮嘅。
另一個加左熱檸茶,好苦,茶太濃。

唔難食但又唔算好食,價位一般,係無其他選擇時都可以考慮嘅。
2013-05-09