2013-06-05 2489 瀏覽
好耐冇試過食韓燒~~收工後心血來潮試呢間, 好彩臨收工時BOOK定!!9:30後入座, $98+10%~ 唔算貴呀!!肉食試左豬頸肉, 牛舌, 牛肉, 牛仔骨, 雞腎, 咖喱雞肉, 魷魚, 雞+青椒串燒, 魚柳, 多春魚, 秋刀魚, 羊扒, 豬扒~想提下牛舌, OK難忘, 好淋, 一D舌頭味或奇怪味都冇, 反而好香~ 好薄~豬頸肉則太厚, 食幾塊已有點滯, 雞腎聽聞都可以, 爽口~多春魚秋刀魚呢D不過不失~而且肉類選擇都好多~ 你諗得出既都有~都講下刺身, 有四種可以揀, 每人每次最多可以玀四片, 其實就唔多人排隊, 所以好易可以玀到, 薄厚程度就要撞手神, 睇下邊個員工切俾你喇~咁我試過甜蝦同三文魚, 質素都好OK!!!然後要講下熱食, 真係冇誇張, 質素同樣見得人, 唔係淨係塞飽個肚就冇D誠意~我最難忘的係一個南瓜芝士意粉, 出到黎係好重芝士同海鮮味, 係個COLOR橙D, 但味道絕不古怪~然後仲有越南春卷, 時蔬, 咖喱雞, 焗薯蓉ETC...全部都賣相又OK味道都可以~~而甜品, 有幾個特別要提的係木糠布甸, 好CREAMY, 好滑, 質地同口感都令人一試難忘, 仲有牛奶布甸同
9:30後入座, $98+10%~ 唔算貴呀!!
豬頸肉則太厚, 食幾塊已有點滯, 雞腎聽聞都可以, 爽口~
多春魚秋刀魚呢D不過不失~
而且肉類選擇都好多~ 你諗得出既都有~

都講下刺身, 有四種可以揀, 每人每次最多可以玀四片,
咁我試過甜蝦同三文魚, 質素都好OK!!!

然後仲有越南春卷, 時蔬, 咖喱雞, 焗薯蓉ETC...
全部都賣相又OK味道都可以~~

甜品, 有幾個特別要提的係木糠布甸, 好CREAMY, 好滑, 質地同口感都令人一試難忘, 仲有牛奶布甸同咖啡布甸都係好香, 好滑~~ 同樣推薦!

仍有人蔘雞湯, 沙律, 冷鳥冬等等的小食~~

基本上真係諗到既都有, 可以再回來~~
題外話/補充資料: 平時$138+10%
2013-06-04
$108 (宵夜)
  • 熱食意粉