2013-05-14 8823 瀏覽
一向對COVA既蛋糕都好有信心, 尢其喜歡COVA既 OATMEAT 味既蛋糕同朱古力味既蛋糕。但不知是不是這一間SERVE既係紙碟及膠叉令感覺不一樣了而影馨食後感,還是COVA既蛋糕變差了呢?! 當日 OATMEAT既蛋糕好似透了風既麥味在一上CREAM上面, 完全沒有了麥味既香味。 另外我地點了一個CHESTNUT蛋糕, 太甜,當然我知道是用罐頭CHESTNUT做的,不會有鮮味出來,可是這個蛋糕用既CHESTNUT真係好假味同太甜了,令我食了一半便無法再食下去。最後,我地叫了柸 LATTE,不夠香也不夠滑。食完之後,我地都問對方:「到底這一家是不是真正的COVA? 」