2013-05-02 1908 瀏覽
哈哈見今日放假就出左去行街,記得以前有間好似幾多人排隊既烤魚,就睇下有冇位啦,哈有位喎就試下啦!一坐低間鋪好焗又熱,係咁打'乞痴',想飲可樂又話賣晒(果陣晚上9點未到,間野收好夜架),叫我飲ZERO或者其他,我汽水只係飲正常可樂,堅持去7仔買,個好似話事果個話只限可樂,咁OK啦,解決左!男朋友去買果陣我就睇下有咩食,價錢算貴,我問果個好似話得事果個人,勁串囉,咩事!我問D菜半份同一份差幾遠,有幾多,佢話半份同一份未差一半囉,幾多牙,唔識講喎.....都算啦我地叫左個大辣既香辣烤鉗魚,得個咸字,唔多辣,條魚好重油味,應該係煎過唔係烤過,D肉好實,雪魚一條!!配料細份又唔抵食又唔多好食,二人牛肉得8片,雞件冇醃過,仲有牙,最離譜就係果個叫鬼馬蝦膠(係因為冇鬼馬墨魚膠先轉),間鋪又冇相睇,又冇講話同平時既有唔同,又貴,諗住好好味(冇叫丸架我地,所以幾期待)..................原來係少少(約5毫紙咁大,3-5mm咁厚)既蝦滑係一舊5cm咁大大舊既油炸鬼上面返炸既成品!! 完全冇諗過人地會唔會唔中意食同會唔會敏感!! 結果完全冇食過!極度浪費!!另外叫了一串串燒雞腎同燒翼! 雞腎

配料細份又唔抵食又唔多好食,二人牛肉得8片,雞件冇醃過,
結果完全冇食過!極度浪費!!

另外叫了一串串燒雞腎同燒翼! 雞腎OK,雞翼個味OK但唔乾身,仲有水..

結果埋單接近$600!!無理勁貴,員工態度差(話事果個),D野難食!!
2013-05-01