2013-04-30 2473 瀏覽
朋友推介去食里間, 本來見食評寫到咁差都有D笠水所以一早打電話BOOK位, 其實BOOK左位根本唔駛等我見去時出面坐好多人 我地一講留左位就即入見其他食評話里D漏單/出菜時間好慢所以我地都立即狂點但其實出菜時間一D都唔慢仲算快仲快過M記出包.........而且我地計過全部只漏左一個鍋物, 算係咁食品水準OK~ 由於我大部份生野唔食 只食左個八爪魚刺身, 但覺得OK鮮甜朋友話三文魚/甜蝦一般 (我就覺得百六放題咁算OK了)沙律試左蟹棒蟹子沙律, 我覺得好好食, 叫左2次熟食試左牛柳粒/ 豬軟骨/ 白雲鳯爪好好食~尤其豬軟骨好入味! 炸物天婦羅一般無特別, 炸蝦和香蕉OK好食~壽司/軍艦我覺得唔錯, 雖然細舊DD (仲好可以試多幾款) 但算好食飲品方面我地叫左巨峰, 普通汽水咁無特別, 朋友叫熱菜蜜反而話好飲甜品方面款式略為少左D, 唯涼粉未夠凍 =="不過最後送1人1杯牛奶公司雪糕, 里個唔錯環境方面我覺得唔錯 唔太迫, 座位舒適, 唔太嘈服務質素方面其實唔係有D食評講咁差我地叫佢落單都好好禮貌, 佢好忙時叫佢幫手影相仲會笑笑口幫我地影, 真係唔話得總括黎講都值一個好評既有機會會和朋友
朋友推介去食里間, 本來見食評寫到咁差都有D笠水
所以一早打電話BOOK位, 其實BOOK左位根本唔駛等
我見去時出面坐好多人 我地一講留左位就即入

見其他食評話里D漏單/出菜時間好慢
所以我地都立即狂點
但其實出菜時間一D都唔慢仲算快
仲快過M記出包.........

而且我地計過全部只漏左一個鍋物, 算係咁

食品水準OK~ 由於我大部份生野唔食
只食左個八爪魚刺身, 但覺得OK鮮甜
朋友話三文魚/甜蝦一般 (我就覺得百六放題咁算OK了)
沙律試左蟹棒蟹子沙律, 我覺得好好食, 叫左2次

炸物天婦羅一般無特別, 炸蝦和香蕉OK好食~
甜品方面款式略為少左D, 唯涼粉未夠凍 =="
不過最後送1人1杯牛奶公司雪糕, 里個唔錯

環境方面我覺得唔錯 唔太迫, 座位舒適, 唔太嘈
服務質素方面其實唔係有D食評講咁差

總括黎講都值一個好評既
有機會會和朋友一齊再食~
2013-04-29
生日