2013-04-22 14 瀏覽
同朋友買左團購去食,去之前都上黎呢到睇睇各位點評價,雖然唔買都買左了。睇完有哂心理準備去。去之前要早一日打去BOOK位,幾好唔使等位,打左幾次終於打到,接線個位員工真係""十分之有禮""就怪,語氣差勁。算啦。BOOK左。當日去食,基本上唔雖要同佢地有太多接觸,所以過程冇事,最後比錢就出事啦,佢同我講團購唔用得WO。正確黎講係一個比較有禮既姐姐黎收錢,我SHOW張團購比佢個時姐姐面有難色,我先知,佢叫我出去問著西裝個女人,我一攞比個女人睇,佢望一望,唔出聲行左去,態度惡劣,之後另一個男人同我講要係BOOK位個時講埋有團購先用到,所以今次用唔到。所以我呆左,其實我都係第一次去食,事前唔知道要講有團購先用得,最後因為我有主動講有團購而成為自己既問題。佢地係冇責任去提醒客人既。難道客人仲要比員工更清楚佢餐廳既野?最慘我當日去到攞位,你都提下我有冇買團購AR。

最慘我當日去到攞位,你都提下我有冇買團購AR。
用餐優惠
團購