2013-04-03 158 瀏覽
金日經過北角,忽然好想飲豆漿,自己一向都飲開九龍城間公和荳品廠,因為真系超正!!呢間好多人都話老字號,咁我就試試佢➨❶豆漿 推介程度❤❤❤❤❤(呢個豆漿好滑,無任何豆渣,所以特別鮮甜,但又吾會太甜,真系比得上九龍城果間,我覺得真系又抵又好味,咁大杯都系$6,真系值得一試,岩曬老人家同小朋友)❷豆腐讓魚肉 推介程度❤❤❤(個魚肉真系好少,得一薄薄一塊,但個豆腐真系好有豆味,好有口感,同出面D豆腐好吾同,佢地系每日5;00起身就開始整,所以真系特別好味)❸鍋貼 推介程度❤(個皮真系好厚!!我食緊粉咁,D豬肉一般,又吾系特別好味,又吾系特別差,但我吾中意)總結:我覺得飲豆漿,食豆花真系一流,小食就豆腐除外,其他一般,但真系好平民回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分滿)外表♛♛♛味道♛♛♛♛環境♛♛♛服務太態♛♛♛氣氛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛衛生♛♛♛情侶必到處✓✓✓♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥
呢間好多人都話老字號,咁我就試試佢
➨❶豆漿 推介程度❤❤❤❤❤
❷豆腐讓魚肉 推介程度❤❤❤
❸鍋貼 推介程度❤

回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分滿)

情侶必到處✓✓✓

2013-04-02