2013-03-20 4907 瀏覽
講真響度任茶真係唔錯, 位置方便 gym 完即上黎食, 正Lets cut the crap雪山叉燒包 皮脆肉香甜, 我覺得係 veli 骨實際上食完之後, 查實直程覺得排兩個中食 添 __ __ 個包係多舊魚根本冇mud分別個芋角好正, 函料做足, 有豬肉有咬口, 但又炸得脆, 正!唯一係有少少偏膿, 可以早少少上水就好啦春風得意腸我都覺得幾好食, 內脆外滑, 咬落鬆化, 記得要食得快! 淋左就浪費啦!!~小籠包一般般, 湯算係熱, 皮唔算厚, 但冇特點, 可以不 order石窩飯, 真係次次食都 not bad! 上次又有 order! 窩夠熱, 炒飯入味, 加上窩蛋, 正到不得知了~Carrot cake was good, 好香羅蔔味, 又熱辣辣勁綿滑, nice!~but最最最可惜莫過於 D service, 雖然係有求都算係必應,但個個木口木面, 落 order 冇 mud 反應兼 0 交流, 有點奇怪...埋單 4 人 $308, not expensive anyway: 文ey for valueness: 7/10
講真響度任茶真係唔錯, 位置方便 gym 完即上黎食, 正

Lets cut the crap
雪山叉燒包 皮脆肉香甜, 我覺得係 veli 骨

根本冇mud分別

唯一係有少少偏膿, 可以早少少上水就好啦

but

埋單 4 人 $308, not expensive