餐廳: 新記美食
資訊:

2013-03-05 113 瀏覽
今日突然想食車仔麵, 中環又冇得食, 所以下午專登搭MTR落CWB食, 點知食到一肚氣.先講食物,味道還可以.本人點了粉絲, 但啲份量少到食兩啖已經食完.話哂都要$9蚊一個餸/粉麵.另外再要左6個餸:片頭,豬大腸,紅腸,牛肚,魚旦同豬腩肉.我覺得大腸同牛肚味道都OK, 夠入味,其他就不過不失啦.但份量真係太細,一碗$63嘅麵,對我一個女仔黎講咁都食唔飽有啲唔抵....另外呢間野啲服務又差(可以話係冇服務)!!啲阿姐又惡過碼頭咕喱. 午飯時間人多, 客人都背對背坐,真係迫住咁食....都算 有位阿姐夾硬係人背脊行過, 仲要話我坐得唔好. 仲要走去同佢老細講, 咁我咪問佢係咪要趕我出去呀?咁嘅態度, 食物幾好食都冇用啦.以後唔會再幫親
....另外呢間野啲服務又差(可以話係冇服務)
2013-02-27