2013-02-27 261 瀏覽
同事話佢屋企樓下都係呢間印度餐廳,晚晚好多人食,仲係車軚人推介o係冇book位但早左出黎o既情況下都幸運地有位入黎見到燈光偏暗,好多外國人,店員都係正宗印度人,所以落單記得講英文好多人都叫呢個拼盤,貪佢乜都有得試少少,都係$70抵食啦淨係咖哩都有3款俾你試,其中一款係羊肉,要留意喇又有naan又有飯,可以話係飽到癲,大胃王o岩哂我好細食o既,所以叫左個炒飯就算,好似$60有幾種肉俾你揀,唔落肉都得,我就揀左個雞肉炒飯夠乾身,估唔到碟仔細細裝左咁多飯,好飽!通常去食印度野都要叫返杯lassi飲下,$20其實係貴o既,不過一次半次冇所謂啦落單o既侍應都幾有禮貌,我地o係度問佢拼盤o既野都好有耐性咁答上菜速度快,所以黎食lunch唔怕食到過哂鐘見我地食完好多就主動遞單埋黎,話出面好多人等位所以要走喇,唔會太odd,比起其他餐廳叫你食完好走仲俾說話你聽已經算勁好行到出門口真係好大堆人等緊位,好誇張~必定要encore
o係冇book位但早左出黎o既情況下都幸運地有位
好多人都叫呢個拼盤,貪佢乜都有得試少少,都係$70抵食啦

淨係咖哩都有3款俾你試,其中一款係羊肉,要留意喇
又有naan又有飯,可以話係飽到癲,大胃王o岩哂
我好細食o既,所以叫左個炒飯就算,好似$60
有幾種肉俾你揀,唔落肉都得,我就揀左個雞肉
炒飯夠乾身,估唔到碟仔細細裝左咁多飯,好飽!

上菜速度快,所以黎食lunch唔怕食到過哂鐘
行到出門口真係好大堆人等緊位,好誇張~
必定要encore
2013-01-23