2013-02-25 268 瀏覽
上星期同男朋友屋企人去牛藏食非一般的"團年飯"!今次係第二次黎幫襯,時隔個多月,旺左好多,原本打算訂8號(年廿八) ,竟然full booking,唯有提早一日啦!是晚吧台的食物質素不錯,refill 的速度亦比上次快! Good!值得一拎再拎的有 : 大蝦沙律-隻隻蝦都有返咁上下大,好滿足喔!=p , 甜蝦-清甜爽口 長腳蟹-啖啖肉 翡翠螺-味道很好,很新鮮肉醬意粉-首先意粉的麵質吾會過LUM,有咬口,醬汁味道調配得不錯,有好多新鮮的茄肉和肉醬!YUMMY其實我個人較鐘意食冷盤,所以推介都係海鮮多 XDD)當然少不了精緻的料理菜式所謂小食多滋味,帶子鮮甜美味,加上黑魚子,口感十分好 ! 話明安格斯牛肉放題+自助餐,當然吾少得安格斯牛肉啦~六人三鍋,可以係吧台任拎各款蔬菜配料,自由配搭! 值得一讚的係湯底不錯,乾水個陣,侍應真係加湯,不是加水 !總括黎講,第二次幫襯,食物都保持到水準,服務員態度一流,環境ok ! 期待下一輪的季節限定套餐!
上星期同男朋友屋企人去牛藏食非一般的"團年飯"!

,唯有提早一日啦!

值得一拎再拎的有 :

大蝦沙律-隻隻蝦都有返咁上下大,好滿足喔!=p ,

甜蝦-清甜爽口

長腳蟹-啖啖肉

翡翠螺-味道很好,很新鮮

其實我個人較鐘意食冷盤,所以推介都係海鮮多 XDD)
當然少不了精緻的料理菜式
所謂小食多滋味,帶子鮮甜美味,加上黑魚子,口感十分好 !

話明安格斯牛肉放題+自助餐,當然吾少得安格斯牛肉啦~

六人三鍋,可以係吧台任拎各款蔬菜配料,自由配搭!

值得一讚的係湯底不錯,乾水個陣,侍應真係加湯,不是加水 !
IMG:4]

期待下一輪的季節限定套餐!
2013-02-07
團年飯
  • 北海道帶子配黑魚子 ,安格斯牛肉