2013-02-13 66 瀏覽
今日同5個朋友去左食晚餐,由於年初三好多食肆都無開,於是去左Li間日式餐廳La~~~首先,落左單之後,跟餐ge刺身漏左單,要我地催佢地先有Lo~~~晚餐定食有分$52、$60、$68、$75,共4款,味道普通,比味千拉麵差Lo~~~ 刺身(跟餐)太薄,而且唔太新鮮Lo~~~ 日式燒餅$28,味道有D似章魚小丸子,but太軟身,口感欠佳之後,埋單ge時候,我同另一個fd分別叫左可樂&檸七做餐飲,結果佢就收多我地每人$8,咁我地就同老闆娘交涉,佢唔係幫我地減番餐飲費,反而係問我地邊個waiter幫我地落單,叫waiter自己補番錢,另一個waiter仲問我地想點,係咪想減左餐飲費,我地覺得好無奈,心諗佢唔係由店鋪負責,反而係叫waiter自己補番錢,仲要覺得我地老奉知邊D餐飲要加錢,我地8個人都一致blacklist左Li間餐廳,以後都唔再黎Lo~~~
晚餐定食

刺身(跟餐)
太薄,而且唔太新鮮Lo~~~

日式燒餅
$28,味道有D似章魚小丸子,but太軟身,口感欠佳