2013-02-13 475 瀏覽
記得當日我自己打算買外賣番屋企食,其實間鋪開張到而家我都有幫親,但態度都一般般,我為左自己想食既野就唔理啲伙記啦!但今次真係忍唔到,最近唔知係咪黎左個新伙記定點,係男人黎,我企係門口同果個男伙記講:唔該我想要XXXXXX... ,佢就大聲兼唔好態度咁問我食乜,真係把火都燒上心口,但係果陣時我都算啦,覺得一次半次廢事嘈,過左十五分鐘之後去拎外賣,以往我知啲外賣如果客人未到鋪頭拎就會放門口,當時我就見到門口張枱就有一個外賣,但門口無伙計就走到出菜口到問啲伙計,我遞左張外賣紙好好禮貌咁問:唔該我想問我個外賣有未?點知果個男伙計勁黑面話:你睇下出菜口有無?,我心諗我係係到做咩,鬼知你個出菜口有無我既外賣! 跟住佢旁邊另外個伙計話我個外賣係門口張枱到,我真係激到出曬煙,唔明點解態度要差成咁,無外賣咪無外賣囉,同我講聲小姐唔好意思,你既外賣未有,等一等先啦,咁咪得囉,真係今次食到成肚氣!!!!!!!!
,我心諗我係係到做咩,鬼知你個出菜口有無我既外賣!
題外話/補充資料: 其實食物都唔錯 抵食大碗 如果想比人激下都試無都無妨
2013-02-05
15 分鐘 (外賣自取)